SYMBOLIC GIDS
Menu
Login
 
Subscribe
Deel op Facebook

Delen

Sponsors
Web Building Europe

Diverse tips en suggesties voor het inrichten van je woning


Feng Shui toepassen in de woning is gemakkelijk te doen. Onbewust kan de energie helend werken voor alle huisgenoten. Feng Shui gaat van het principe uit dat alles wat ons omgeeft uit energie bestaat. De onzichtbare en voor sommigen zichtbare Chi kan met behulp van Feng Shui aan het stromen worden gebracht.

Het is bekend dat onze hersenen maar voor een gedeelte gebruikt worden, zo is het met de energie om ons heen ook, deze wordt meestal ook niet optimaal gebruikt. Met goede Feng Shui is het mogelijk de leefomgeving van betere energie te voorzien. De energiestroom moet op een zachtvloeiende manier lopen.

Dit is te realiseren met Feng Shui oplossingen, waarvan hieronder enkele tips en voorbeelden per leefgedeelte worden aangegeven.


Algemene Tips & adviezen

Wij hebben bijkomende tips en adviezen voor u opgesomd die belangrijk zijn voor de wooninrichting, deze horen niet specifiek in een woonruimte.

De Badkamer

De plaats van innerlijke en uiterlijke gezondheid.
Een badkamer in het midden van het huis heeft een afmattend effect op de bewoners. Een oplossing hiervoor is aan alle vier de muren spiegels te hangen.

De inkomhal en voordeur

Leuk binnenkomen en goed weggaan is belangrijk
Het is een goed teken wanneer de ruimte een ruime en gezellige aanblik biedt. Er zou niets mogen staan dat de ruimte blokkeert omdat dit ook een blokkade betekent in je leven.

De Keuken

Vuur en water zouden ver van elkaar gescheiden moeten zijn. Dus het aanrecht niet tegen het gasfornuis, als het even kan. Met je rug naar een muur koken is ook niet zo praktisch, plaats wanneer dat het geval is een spiegel tegenover je op zodat je toch nog overzicht over de deur hebt.

De Kinderkamer

Een aparte plaats neemt de kinderkamer in. Het belang van een goede inrichting van de kinderkamer wordt nogal eens onderschat. Kinderen hebben, misschien nog meer dan volwassenen, behoefte aan geborgenheid en behaaglijkheid.

De Slaapkamer

Het meubilair in de slaapruimte zou zoveel mogelijk ronde vormen moeten hebben. De giftige pijlen van scherpe hoeken doen tijdens de slaap meer kwaad dan goed.

De Werkruimte

Iedereen die thuis werkt, doet er goed aan een aparte werkruimte te creëren. In het algemeen kan gesteld worden dat voor de werkkamer dezelfde principes gelden als voor de rest van het woonhuis.

De Woonkamer

De huiskamer is juist een plek waar je niet zuinig hoeft te zijn beoefening van Feng Shui, hoewel evenwicht hier ook belangrijk is.
Wist je dat...?
Nieuws-gierig?
Blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwe toevoegingen op Symbolic Gids! Schrijf je nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wist je dat...
Enquête
Hoe ben je hier terecht gekomen?
Via google
Via een verwijzende website
Via een vriend(in)
Via een consulent(e)
Via...iets anders


Sponsors

GUI: Grid_1.asp
close