SYMBOLIC GIDS
Menu
Login
 
Subscribe
wist je dat..?
Sponsors
Web Building Europe

Paranormale verschijnselen worden toegelicht


Paranormale verschijnselen sluiten aan bij het geloof dat de menselijke geest tot veel meer in staat is dan het huidige natuurwetenschappelijke wereldbeeld wil aannemen. Men kan een onderscheid maken tussen parapsychologische ervaringen, paranormale vermogens en psi-effecten. De ervaringen doen zich spontaan voor onder omstandigheden die moeilijk te controleren zijn. De vermogens kunnen naar het schijnt doelgericht worden aangewend door paragnosten en andere begaafden. En de psi-effecten zijn kleine afwijkingen van de kansverwachting die in parapsychologische laboratoria worden gemeten.

Wil je meer weten over het "paranormale verschijnselen", blader dan doorheen de diverse bijdragen hieronder opgesomd.


Orbs - wat is dat voor fenomeen?

Sinds de opkomst van de digitale fotografie verschijnen er te pas en onpas vreemde oplichtende 'bolletjes' op de foto's. Het verschijnsel noemt men Orbs en vormt een dankbaar onderwerp voor de discussie over wat het is dat we op de gevoelige plaat zien. Stofjes en andere deeltje volgens de één en entiteiten of buiten dimensionale intelligenties volgens anderen. Onlangs vond in Arizona, USA het eerste congres plaats over Orbs. Wat zegt de wetenschap tegenwoordig over het verschijnsel.

De sleutel naar helderziendheid

De meeste mensen stellen zich, wanneer ze aan een (para)psycholoog of medium denken, een exotisch uitziende vrouw voor die in een kristallen bol zit te turen. Ze spreekt met een vreemd accent en wanneer je een flink bedrag betaalt voorspelt ze je toekomst.

Stigmata, wat is dat?

Stigmata zijn rode plekken, zweren of al dan niet bloedende wonden die optreden bij christelijk religieuzen, op de plaatsen van de verwondingen die, volgens de Bijbel, werden toegebracht aan het lichaam van Jezus tijdens zijn kruisiging. Er zijn vele meldingen van gevallen waarbij mensen stigmata "kregen" aan handen en/of voeten.

Spiegelstaren naar de doden

U wilt de doden contacteren? Dan kunt ueen hightech toestel die deze job aan kan uitvinden, er eentje creëren of er eentje kopen. Of je gebruikt gewoon één van de sinds de oudheid meest betrouwbare middelen die in uw eigen huis hangen: een spiegel.

Video - Paranormale gaven verklaard (NL)

Toelichting over empathische vermogens zoals; helderzien, heldervoelen & helderweten worden eenvoudig verklaard vanuit 'het systeem aarde' & de 'Astrale Veld-theorie'

Video - Telekinese op video

Een man uit Australie claimt de techniek van telekinese te beheersen. Dat is materie door middel van geesteskracht te laten bewegen. Hij heeft een zeer overtuigend filmpje gemaakt van deze paranormale demonstratie.
Wist je dat...?
Nieuws-gierig?
Blijf steeds op de hoogte van de laatste nieuwe toevoegingen op Symbolic Gids! Schrijf je nu in op onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wist je dat...
Enquête
Hoe ben je hier terecht gekomen?
Via google
Via een verwijzende website
Via een vriend(in)
Via een consulent(e)
Via...iets anders


Sponsors

GUI: Grid_1.asp
close